Лято е и снимките по бански се увеличават правопропорционално на градусите навън. И докато някои събират тен по родните плажове, други го правят на хиляди километри от България. 

Елизабет Кравец има още какво да каже - новите обвинения на Мис България

Елизабет Кравец има още какво да каже - новите обвинения на Мис България

Другата страна на монетата

През изминалия уикенд попаднахме на не една и две снимки в социалните мрежи от Филипините - мястото, където се снима новото риалити "Островът на 100-те гривни". На тях виждаме две носителки на титлата Мис България - Теодора Мудева и Елизабет Кравец, както и модела Мирела Илиева.

Няколко седмици след като стана ясно, че отнемат титлата й, доскорошнатa Мис България 2023 се впуска в ново приключение и очевидно не тъжи за развоя на събитията. От публикациите виждаме, че компания в екзотичната дестинация й прави нейната половинка Атанас Пелтеков.

Елизабет Кравец публикува и два кадъра по бански с другите две красавици, които събраха над 20 хиляди харесвания. Трите са в секси пози под палмово дърво, а океанът е техният фон. "Мис България х2 и Мис Мирела", гласи описанието. "Най-красивите жени в България", пък са някои от коментарите.

В профила на Теодора Мудева откриваме и кратко видео с Мирела Илиева, към което е написала "Когато си добър в социалната игра". И все още остава загадка каква точно роля има звездният отбор, заминал за "Островът на 100-те гривни", част от който е и Валери Григоров.

Практиката при други подобни риалитита е участниците да не се разкриват по този начин, особено още в началото на снимачния процес. Но очевидно това предаване ще е по-различно от останалите.

Юлиан Костов и Мирела Илиева в Тайланд - слънце, плаж и много екзотика

Секси приключенията на Юлиан Костов и Мирела Илиева в Тайланд

Ето какво ги вършат двамата там

Припомняме, че Мирела Илиева и Теодора Мудева участваха в "Игри на волята", така че оцеляването в по-сурови условия не им е непознато. А Елизабет Кравец е професионален спортист, което със сигурност ще й помогне.