Ние може и да останахме разочаровани от факта, че Мария Бакалова не успя да спечели Златен глобус за играта си в Borat Subsequent Moviefilm, но пък церемонията беше доста добра за филм и Саша Барон Коен.

Златен глобус 2021, Мария Бакалова и кои са победителите в наградите тази година

Ето кои са победителите на наградите Златен глобус 2021

Всички по-интересни категории са тук

Borat Subsequent Moviefilm беше отличен със статуетка в категорията за най-добър филм - мюзикъл или комедия. Актьорът пък грабна голямата награда в категорията за най-добър актьор.

И така Борат Садгиев (Саша Барон Коен) се оказа с цели две награди, а може и да са три, но няма да задълбаваме. При новината за спечелването си Коен направи нещо типично в негов стил.

Актьорът каза, че всъщност не е ясно дали печели, защото Доналд Тръмп оспорва резултатите, твърдейки, че са гласували мъртви хора. Добре му се получи шегата на Саша Барон Коен, но той използва случая и да каже нещо сериозно.

Актьорът благодари на хората, които са се грижили за безопасността му по време на снимките на Borat Subsequent Moviefilm, пише People.

Златен глобус 2021, спадът в рейтинга на церемонията и ще бъде ли най-ниският в историята на наградите

Наградите Златен глобус са на път да отбележат ново дъно

Зрителският интерес спада все повече

"И най-много благодаря на моите бодигарди, които ме предпазиха на два пъти от това да бъда застрелян. Знаете кои сте и знаете, че не ми е позволено да назовавам имената ви, но ви благодаря", допълва актьорът.