Фенове сме на Салма Хайек не от вчера, а тя определено знае как да радва и забавлява милионите си последователи в социалните мрежи. Разбира се, най-любими на всички са снимките й по бански.

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино - не просто туристи, а действащи застъпници за опазването на моретата и океаните

Когато Салма Хайек се гмурне в дълбокото

Звезда в действие

В това отношение актрисата е щедра, но с мярка. А последните ѝ "подаръци" дойдоха преди броени дни от поредната ваканция.

Хайек се радва на много слънце и настроение, като не пропусна да зарази и нас с него. Просто няма как да не ни стане хубаво, като видим 56-годишната мексиканка в жълт бански от две части.

"Всеки път, когато имам нужда да се почувствам обновена, скачам в океана", пише актрисата под серия от секси кадри, на които за пореден път демонстрира перфектните си извивки.

Наскоро Салма Хайек използва своя Instagram, за да изрази голямата любов към брат си Сами Хайек. Актрисата неведнъж е подчертавала колко важно нещо за нея е семейството й.

Близките отношения на Салма Хайек и малкия ѝ брат Сами Хайек

Колко близка е Салма Хайек с по-малкия си брат

Семейството преди всичко

Тя е близка не само с брат си, но и със съпруга си Франсоа-Анри Пино, с когото е във връзка повече от 16 години. Салма без колебание все още го нарича "любовта на живота си", и "очарователен мъж". Именно Пино е баща на единственото дете на актрисата - Валентина, която вече е на 16 г.