Понякога е трудно човек да запази собствената си кариера, особено когато е с половинка по-влиятелна и от него самия.

Елза Хоск, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм - 10 известни личности, които са били надарени атлети

Звездите, които ги бива и в спорта

Всестранно развити личности

Интересно е обаче, когато тези двама много успешни и известни личности се съберат заедно и олицетворяват един чудесен екип.

Освен успеха, има още едно нещо, което звездните двойки споделят. Това са парите. Именно това подтиква Stars Insider да направят списък на някои от най-богатите и най-известни двойки, като ни разкриват точно колко притежават заедно. Нека видим 11 от тях. 

Дейвид и Виктория Бекъм - 450 милиона щатски долара

Снимка 565936

Източник: GettyImages

Виктория и Дейвид Бекъм се женят през 1999 г., след като се срещнат за първи път на благотворителен футболен мач през 1997 г. Бившата певица от Spice Girls сега е успешен моден дизайнер.

Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин - 450 милиона щатски долара

Снимка 582834

Източник: GettyImages

Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин се женят през 1998 г. Стрейзънд прави по-голямата част от парите си от музика и актьорско майсторство. Бролин е актьор, продуцент и режисьор, чието богатство пък е оценено на 50 милиона щатски долара.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш - 550 милиона щатски долара

Снимка 582835

Източник: GettyImages

Музикалната икона Елтън Джон и съпругът му Дейвид Фърниш се запознават през 1993 г. и оттогава са заедно. През годините Джон продава милиони записи, докато Фърниш трупа богатство чрез работата си като рекламен директор и режисьор.

Майкъл Джексън, Елвис Пресли, Джон Ленън - 11 известни личности и техните последни думи

Последните думи на звездите преди да умрат

Споменът за тях ще бъде вечен

Джордж Клуни и Амал Клуни - 570 милиона щатски долара

Снимка 565695

Източник: GettyImages

Джордж Клуни е прочут актьор и режисьор, но също така развива и много различни бизнес начинания. Що се отнася до Амал Клуни, която е известен адвокат, специалист по международно право и правата на човека, тя притежава скромните 50 милиона щатски долара. Никак не са малко, просто леко бледнеят пред милионите на Клуни. 

Том Брейди и Жизел Бюндхен - 650 милиона щатски долара

Снимка 565213

Източник: GettyImages

Само Брейди притежава 430 милиона щатски долара, благодарение на заплатата си от Националната футболна лига на Америка и рекламните си договри в течение на 22-годишната му кариера. Бюндхен пък от своя страна е един от най-добре платените модели в света.

Иванка Тръмп и Джаред Кушнър - 800 милиона щатски долара

Снимка 582285

Източник: GettyImages

И двамата са от влиятелни фамилии на недвижими имоти в Ню Йорк. Дъщерята на бившия президент Доналд Тръмп има приблизителна нетна стойност от 300 милиона щатски долара. Къшнър притежава многомилионен дял в Cadre, стартираща компания за недвижими имоти, на която той е съосновател.

Бионсе и Джей Зи - 1.8 милиарда щатски долара

Снимка 544227

Източник: GettyImages

Двойката колективно развива портфолио от бизнеси, които обхващат музика, недвижими имоти и различни марки. Нетната стойност на Бионсе е 500 милиона щатски долара, докато Джей Зи е натрупал собствена нетна стойност от над 1 милиард щатски долара.

Опра Уинфри и Стедман Греъм - 3.4 милиарда щатски долара

Снимка 308075

Източник: GettyImages

Опра Уинфри и Стедман Греъм се срещат за първи път на благотворително събитие в Чикаго през 1986 г., същата година, когато емблематичното "Шоу на Опра Уинфри" дебютира по телевизията. И въпреки, че по-голямото им състоянието им е благодарение на Опра, Греъм също може да се похвали със завиден доход от 10 милиона щатски долара от работата си като оратор, автор на няколко книги за самопомощ и като бизнесмен.

Стивън Спилбърг и Кейт Капшоу - 3.5 милиарда щатски долара

Снимка 582833

Източник: GettyImages

Стивън Спилбърг се срещна с Кейт Капшоу през 1984 г., когато тя е на прослушване за роля във филма от 1984 г. "Индиана Джоунс и храмът на обречените". Двойката постигна значителен успех през цялата си кариера и притежава имоти на различни места.

Робърт Дауни Джуниър, Шон Пен, Марта Стюарт - 10 известни личности, които са били в затвора

Известните личности, които са били в затвора

Лошите момчета и момичета на Холивуд

Салма Хайек и Франсоа Пино: 7.1 милиарда щатски долара

Снимка 562996

Източник: GettyImages

Мексиканската актриса и продуцент Салма Хайек е омъжена за френския милиардер Франсоа Пино, основател на групата за луксозна мода Kering и собственик на френската винарна Château Latour. Двойката е женена от 2009 г.