Всяка година ни напускат толкова много велики хора - музиканти, актьори, писатели, режисьори, композитори, спортисти, художници и т.н. Споменът за тях никога няма да умре, заради творчеството, което са ни оставили.

Брад Пит, Виктория Бекъм, Кара Делевин, Риана, Ема Стоун - известни личности, които имат проблемна кожа

Когато и звездите имат пъпки

11 известни личности, които имат проблемна кожа

От Stars Insider решават да ни напомнят за някои невероятно талантливи известни личности, като ни информират какви са били последните им думи, преди да си отидат от този свят. 

Бети Уайт (1922 - 2021 г.) 

Актрисата Вики Лорънс работи с Бети Уайт в ситкома "Семейството на мама" от 1980 г. Пред Page Six тя казва, че когато разбира за смъртта на колежката си, се свързва с тяхната обща приятелка Карол Бърнет, за да изрази тъгата си. 

Снимка 560431

Източник: GettyImages

"Карол ми каза: "Знам, знам. Говорих с асистентката на Бети, която е била с нея, когато си е отишла. И тя каза, че последната й дума била "Алън"."

Бети Уайт и Алън Лудън са женени 18 години. Той почива на 63-годишна възраст през 1981 г. Явно през всичките четири десетилетия след смъртта му, Уайт наистина така и не е престанала да го обича. 

Майкъл Джексън (1958-2009 г.)

Снимка 529962

Източник: Instagram / Michael Jackson

Последните думи на Майкъл Джексън са: "Бих искал да получа малко мляко. Моля, дайте ми още." Това е препратка към мощната упойка, към която певецът е бил пристрастен и която е приложена като смъртоносна доза на Майкъл Джексън от неговия лекар д-р Конрад Мъри.

Стив Джобс (1955-2011 г.)

Снимка 543882

Източник: GettyImages

Последните думи на съоснователя на Apple Стив Джобс са: "О, уау. О, уау. О, уау" И са израз на възхищението към семейството му. 

Джеймс Браун (1933-2006 г.)

Снимка 574978

Източник: GettyImages

Кръстникът на соул музиката Джеймс Браун използва последните си вдишвания, за да каже на дългогодишния си мениджър Чарлз Бобит: "Аз си отивам тази вечер", преди да почине от сърдечна недостатъчност.

Франк Синатра (1915-1998 г.) 

Снимка 574977

Източник: GettyImages

"Губя го" пък са последните думи, които Франк Синатра изрича на съпругата си Барбара, преди да почине в болница след инфаркт.

Чарли Чаплин (1889-1977 г.)

След като свещеник му прочита своите обреди, Чарли Чаплин отговоря с известните си последни думи: "Защо не? В края на краищата всичко това принадлежи на Него."

Елвис Пресли (1935-1977 г.)

Снимка 574976

Източник: GettyImages

Според мемоарите на годеницата му Джинджър Олдън "Елвис и Джинджър", последните думи на Елвис Пресли са: "Отивам до тоалетната да чета." Тя е и последният човек, който го вижда жив.

Боб Марли (1945-1981 г.) 

Поразен от рак и умиращ в болница в Маями, иконата на реге музиката Боб Марли се обръща към сина си Зиги с думите: "Парите не могат да купят живот."

Елза Хоск, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм - 10 известни личности, които са били надарени атлети

Звездите, които ги бива и в спорта

Всестранно развити личности

Джон Ленън (1940-1980 г.)

Снимка 409138

Източник: Isntagram / John Lennon

След като става мишена на лудия стрелец Марк Дейвид Чапман, Джон Ленън успява да се придвижи на няколко метра към жилищната сграда, в която влиза, преди да изстене: "Застреляха ме!" Според очевидци, той повтаря това два пъти, преди да падне. Скоро след това умира в болницата.

Ърнест Хемингуей (1899-1961 г.)

Преди да се самоубие, известният писател Ърнест Хемингуей казва на нищо неподозиращата си съпруга Мери: "Лека нощ, котенце мое." На следващия ден той се самоубива с пушка. Първоначално Мери Хемингуей настоява, че съпругът й се е прострелял случайно, докато почиства оръжието, но по-късно признава, че авторът наистина е посегнал на живота си.

Джордж Харисън (1943-2001 г.)

Снимка 574975

Източник: GettyImages

Точните последни думи на Джордж Харисън, вероятно изречени пред членовете на семейството му, не са известни. Но когато бившият му колега от The Beatles - Ринго Стар, го посещава в болницата, Харисън казва: "Обичайте се един друг."