Салма Хайек и Анджелина Джоли са две от най-секси, горещите и желани жени в Холивуд. Освен изкусителността им обаче, ги обединява и още нещо - работата.

Салма Хайек, Анджелина Джоли, Without Blood и признанието на Хайек

Какво смята Салма Хайек за Анджелина Джоли

Едно сериозно признание

Двете участват заедно във филма на Marvel "Вечните" от 2021 г. След това се събират отново за Without Blood, който е режисиран от Джоли, а Хайек е една от актрисите. Докато видим филма обаче ще трябва да почакаме още малко, но без да е ясно колко точно. Последно се говореше, че премиерата се планира за края на тази година.

Покрай съвместната им работа по Without Blood, Салма Хайек още миналата година каза пред Deadline, че Анджелина Джоли е най-добрият режисьор, с когото е работила. "Наистина ми хареса да работя с нея, наслаждавах се на всяка секунда", сподели още актрисата.

В ново интервю, този път за Entertainment Tonight, Хайек издава още малко за топлите си чувства към Джоли. Тя признава, че обича всеки един аспект от приятелството им, което пък продължава да става все по-стабилно.

"Тя допринася толкова много към живота ми, по толкова много начини - като майка, също. Но най-вече в работата."

Горещата фотосесия, с която Салма Хайек отпразнува 57-ия си рожден ден

Горещата фотосесия, с която Салма Хайек отпразнува 57-ия си рожден ден

И за какво е благодарна актрисата

По думите на Салма Хайек двете с Анджелина Джоли прекарват все повече и повече време заедно и стават "все по-близки". "И това е съвсем естествено. То просто е нещо, което се случва", допълва актрисата.