Още преди масовата мода с татуировките да завладее света на известните и на обикновените хора, Анджелина Джоли можеше да се похвали с няколко. Безспорно най-впечатляващи са големите надписи на гърба й.

Анджелина Джоли с нова мистериозна татуировка - какви са предположенията за посланието ѝ

Новата мистериозна татуировка на Анджелина Джоли

Дали е послание към Брад Пит

48-годишната актриса обаче не пропуска да допълва мастилената си колекция с нови рисунки. Една такава от миналата седмица предизвика доста спекулации. Популярният татуист от Ню Йорк Mr. K публикува снимка с дланите на Джоли.

Той стратегически беше прикрил новите татуировки, които се падаха от вътрешната страна на средните пръсти на двете й ръце. Последователите му в Instagram пък веднага започнаха да коментират, че предвид местоположението на татуировките, те вероятно са посветени на раздялата на Анджелина с Брад Пит.

Оказа се, че не са познали. Mr. K публикува и оригиналната снимка, като първо се извини на самата Анджелина Джоли за "спекулациите" и за стреса, който те може да са й причинили.

Що се отнася до татуировките на пръстите, те нямат нищо общо с Брад Пит. Представляват минималистични рисунки на два кинжала - "нищо общо с религията", уточнява татуистът. Защото за много хора рисунките напомнят кръстове.