Салма Хайек не е от жените, които говорят надълго и нашироко за личния си живот, а като че ли предпочита да спазва дискретност.

Бракът ѝ с френския милиардер Франсоа-Анри Пино е преминал през изпитанията на времето и е повече от стабилен.

Салма Хайек, Валентина Палома Пино, снимката от бременността и как актрисата поздрави дъщеря си

Салма Хайек пусна снимка с бременно коремче

Какво има да ни казва актрисата

Затова искреното ѝ обяснение в любов, което тя публикува в профила си в Instagram, няма как да не събуди симпатия. 

54-годишната актриса пусна сладка семейна снимка от басейна, на която всички са един върху друг. По точно Салма е върху раменете на съпруга си, а дъщеря им Валентина върху нейните.

Всички са усмихнати, а актрисата изглежда феноменално в цял червен бански. Франсоа-Анри балансира с широка усмивка на лице. Снимката явно не е от сега, защото Валентина вече е на 13 години, така че това наистина е ценен спомен за гордите родители, отбеляза Hollywood Life.

Всъщност снимка е обяснение в любов към нейния съпруг Франсоа-Анри Пино, а поводът е Международния ден на мъжете - 19 ноември.

"Никога в най-големите си мечти не бих могла да си представя, че мога да споделя живота си с такъв прекрасен и необикновен човек. Ти си нашата сила, ти си нашето вдъхновение, ти си нашият дом. "

Салма Хайек, снимките на актрисата по бански и тайната й за перфектна фигура

Как Салма Хайек изглежда толкова добре по бански

Пием направо от извора

Феновете на Салма за пореден път бяха зашеметени от външния вид на звездата. "Салма, трябва да напишеш книга за това как се поддържаш, за да изглеждаш така - съвети за диети, за упражнения, кремове за лице и т.н. .... изглеждаш невероятно ", коментира един фен.