Със сигурност има хора, които смятат, че на една жена на 54 години не й отива да се показва толкова често по бански. Но ако жената е Салма Хайек, то тогава вижданията рязко се променят.

Актрисата, която не само не се притеснява, но и се гордее, че е над 50-те и изглежда по този начин, се превърна в пример за подражание на много дами, дори доста по-млади от нея. Тя демонстрира здрав дух в здраво тяло и е абсолютен поддръжник на естествената красота, дори тя да включва и някой и друг бял косъм.

Разбира се, както всяка друга жена, и Салма има своите малки тайни, които стоят зад външния й вид за завиждане. Когато говорим за фигурата, която често демонстрира по бански, ето кои са те.

Хайек поддържа форма не толкова с тренировки, колкото със здравословна и балансирана диета. Признава, че така и не е успяла да си изгради правилните спортни навици. Това тя компенсира с един страхотен начин за поддържане на тонуса на мускулите и правилната стойка, който е открил преди години.

Салма Хайек и снимката и без грим и с бели коси

Салма Хайек без грим и с бели коси

Отново обра точките

Актрисата практикува възстановителна йога, която й позволява да натоварва мускулатурата на тялото си дори докато си мие зъбите, използвайки различни пози. Така тя се поддържа във форма без излишно натоварване, което може да се окаже вредно, предава HELLO.