Преди около три месеца Рут Колева ни изненада с новата си песен "Moving on", която дойде след "Kiss My Attitude" и международния успех, който парчето пожъна.

Дрейк, Maneskin, Foals, Ванс Джой, Рут Колева - 5 нови песни от седмицата

5 нови песни от седмицата

От Дрейк до Рут Колева

Само преди няколко дни изпълнителката отново пусна песен - "Superpower", но не тя е толкова любопитна в случая, колкото един голям успех, с който българката се похвали в профилите си в социалните мрежи.

От Instagram разбираме, че Рут Колева е подписала с Warner Music и официално ще бъде продуцирана от компанията. Под снимката, на която държи лист със своето име и това новите ѝ продуценти, тя написа, че е мислела поне 100 начина, по които да обяви голямата новина.

Изпълнителката пише още, че сделката е факт от месец и половина и тя е много развълнувана, защото това е огромно признание, което получава, както и голяма възможност за развитие. Според Рут Колева, нейният успех е надежда, че вратите и за други български артисти ще бъдат отворени към международната сцена.

"Думите някак не ми стигат да изкажа колко съм щастлива, благодарна и окуражена." Колева смята, че никога не е твърде късно човек са сбъдне мечтите си. "Аз пораснах, научих толкова много неща и продължавам напред (по овенски и като спортистите, защото баща ми така ме е научил)", допълва тя.