Преди няколко седмици стана ясно, че Джиджи Хадид очаква първото си дете, а сега със същата щастлива новина успя да ни изненада и още един от ангелите на Victoria's Secret.

Роми Стридж съобщи радостната вест в своя Instagram, където разказва подробности за нейната борба да стане майка. Тя сподели снимка, на която се вижда вече наедрялото ѝ коремче. Моделът изглежда повече от щастлива обятията на бъдещия татко Лорънс ван Люен, с който от няколко години правят опити за бебе.

В своя пост Стридж обяснява, че не е имала цикъл близо седем години, като преди две години лекарите ѝ казали, че има поликистозни яйчници и трудно ще забременее по естествен път. Новината, разбира се, я съкрушила, но след като започнала да прави различни изследвания, установила, че тялото ѝ е подложено на огромен стрес, което оказва влияние на цикъла ѝ.

По думите ѝ ограниченията в храненето, тренировките за поддържане във форма и непрекъснатите пътувания са повлияли негативно на ежедневието ѝ. След като променила драстично начина си на живот, като това да спортува с по-малка интензивност, да не се ограничава твърде много с храните и да почива повече, Роми Стридж е успяла да се справи с проблема и да забременее. Признава, че много са ѝ помогнали и акупунктурата, и натуралните добавки. 

Моделът се надява, че с признанието си ще вдъхне надежда на всички жени с подобни на нейните проблеми да не се отказват от мечтата за бебе и да мислят положително.

Джиджи Хадид, Зейн Малик и очакват ли първото си дете

Бременна ли е Джиджи Хадид

Интересни новини около звездната двойка