Джиджи Хадид и Зейн Малик са от онези звездни двойки, за които неведнъж сме се чудили заедно ли са в момента, или не са. Двамата на няколко пъти се разделят и след това се събират, и очевидно любовта им е по-силна от обстоятелствата, които ги карат да си дават почивки.

А последната информация за Джиджи и Зейн е доказателство, че не просто са заедно, а се обичат повече от всякога и са готови да преминат на следващ, доста сериозен етап от връзката си.

TMZ, позовавайки се на източници на семейството, публикува новината, че моделът е в очакване на първото си дете. По-голямата от сестрите Хадид, която преди дни навърши 25, е бременна в петия месец и бащата е Зейн.

За последно видяхме двамата на снимка от рождения ден на Джиджи, на която позират заедно със сестра й Бела. Появиха се дори подозрения, че това е било двойно парти, на което бъдещата майка е разкрила и пола на бебето. Причината - розовите и сини балони, каквито се ползват точно за тази цел, пише Daily Mail.

Джиджи и Зейн се събраха за пореден път през декември миналата година. Ако е вярно, че Хадид е около петия месец, това значи, че веднага са се захванали с бебеправене и бързо им се е получило. Разбира се, съществува и вариантът да са дали пореден шанс на любовта си и много по-рано.

Джиджи Хадид и как моделът отбеляза рождения си ден

Специалният рожден ден на Джиджи Хадид

За какво благодари моделът

В последно време по-малката сестра Хадид не публикува в профилите си много снимки, особено в цял ръст. На кадрите от рождения й ден пък не се забелязва особено коремче. Но като се има предвид перфектните й форми, дори наистина да е бременна, това все още няма да си личи особено.

Новината за евентуалното бъдещо бебе на Джиджи и Зейн все още няма категорично потвърждение от двойката и може да се окаже далеч от истината. Но, признаваме си, се размечтахме да видим Хадид с бременно коремче, както и първия наследник на красивата двойка.