Някъде в Италия, гол до кръста, Ромео Бекъм позира до бяла тухлена стена. Косата му е прибрана по начина, по който баща му го правеше в миналото. Слънчеви очила и обица, разбира се... И да, тази невероятна прилика с Дейвид Бекъм. 

Точно тази снимка разтуптя сърцата на огромна част от последователите на Ромео в в Instagram. А те не са никак малко – над 2,8 милиона.

А след като я публикува, 17-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм моментално бе засипан с предложения за брак, отбелязва Mirror. 

„Ожени се за мен", "Ти си принцът, а аз ще бъда принцесата", "Моят бъдещ съпруг"... Това са само част от предложенията, които отправят към него горещите му почитателки. Много от тях са смаяни от приликата му с Дейвид Бекъм и, естествено, пишат коментари от сорта на "Какъвто бащата, такъв и синът"... 

За огромно тяхно съжаление обаче, Ромео вече си има своята Жулиета - синът на бившия английски футболист е влюбен в приятелката си Мия Реган. 

Мия е модел, изглежда фантастично и работи под името Мими Мучър. Фенове на Ромео очакват от него да тръгне по стъпките на брат си Бруклин и в най-скоро време да предложи брак на красивата си приятелката. 

След като Ромео сподели в профила си снимка на Бруклин и Никола Пелц и изрази искреното си щастие от годежа им, негов последовател веднага го попита: „Кажи ми, че и ти се жениш“.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и невиждани досега снимки от предложението за брак

Невижданите снимки от предложението за брак на Бруклин Бекъм

Колко романтично

Между другото, Григор Димитров е сред първите харесали снимката на Ромео Бекъм, който е и обещаващ тенисист. За никого не е тайна, че младият Бекъм харесва Григор Димитров и дори взимал уроци по тенис от него. 

А иначе, дали ще послуша младият Ромео приятелските съвети и ще последва брат си Бруклин, само времето ще покаже.