Когато си син на Дейвид Бекъм, няма как да не ти върви с жените. Въпреки че е само на 17, Ромео вече върви уверено по стъпките на по-големия си брат Бруклин, който наскоро се сгоди (и май вече е и женен).

Ромео Бекъм - синът на Дейвид Бекъм с многото предложения за брак

Синът на Дейвид Бекъм с многото предложения за брак

Когато всички искат Ромео за съпруг

На тинейджърът определено не му липсват обожателки, което си личи и от коментарите под снимките му в социалните мрежи. Но, за тяхно огромно съжаление, сърцето на Ромео също вече е заето. За изненада или не - от красив модел.

Според информация в медиите, Ромео и красивата Миа Реган са заедно от месец май миналата година. В последните седмици пък общите им снимки в социалните мрежи зачестиха.

И това става на фона на новината, че гаджето на сина на Виктория Бекъм е новото рекламно лице на нейната модна линия. Спайската дори сподели няколко кадъра с евентуалната си бъдеща снаха, облечена в дрехите й, в своя профил. А от това по-ясно одобрение няма как да очакваме...

Очевидно, точно както Никол Пелц, така и Миа лесно е успяла да влезе под кожата на госпожа Бекъм. Нейната слабост към моделите пък въобще не ни изненадва и очевидно тя няма нищо против децата й да се обвържат сериозно именно с представителки на този бизнес, предава Hello.