Вече не е тайна за никого, че Мария Бакалова и Валери Григоров са заедно. Първоначално двамата не обявяваха връзката си официално, но това се промени първо с появата им на събитие, а след това и в социалните мрежи.

Мария Бакалова, Валери Григоров и как актрисата го поздрави за рождения му ден

Кого нарича "любов моя" Мария Бакалова

Да, очевидно актрисата вече си има половинка

По време на гостуване на Мария Бакалова в подкаста на Слави Панайотов - Clash Cast, разбрахме и къде са се запознали актрисата и синът на Мария Гроздева - по време на снимките на филма Dirty Angels. В него актрисата ще си партнира с Руби Роуз и Ева Грийн, а Григоров ще вземе участие като част от каскадьорския състав на продукцията.

Сега от социалните мрежи разбираме, че Мария и Валери са откраднали малко свободно време, което да прекарат заедно. От Instagram профилите им става ясно, че са в Тел Авив и, по всичко личи, че си прекарват много добре. От качените снимки се вижда как Валери Григоров силно е притиснал Мария Бакалова до себе си, докато двамата позират усмихнати и доволни от взаимната си компания.

Самата Мария Бакалова наскоро призна официално за връзката им и се обясни в любов на половинката си, като на рождения ден на Валери публикува специален поздрав към него.

Как са се запознали Мария Бакалова и Валери Григоров и какво още разкриват в подкаста Clash Cast

Как са се запознали Мария Бакалова и Валери Григоров

Актрисата, нейната половинка и Юлиан Костов в подкаста на Слави Панайотов

"Днес празнуваме, защото ти си се родил. Бъди много здрав, много много много щастлив, смей се много, вълнувай се много, обичай смело, рискувай дръзко и знай, че ти наистина можеш всичко. Имай най-яката година досега и нека всяка следваща бъде все по-добра от предишната", написа в своя Instagram актрисата.