На Роби Уилямс му е в кръвта да бъде ексцентричен. А за съпругата му Айда Филд лесно можем да кажем, че е на неговия акъл. Двамата се забавляват така, както само те умеят. И самоизолацията не ги плаши, дори напротив - прави ги още по-креативни и по-щури.

Доказателство е лудата домашна тренировка, която двамата споделиха в социалните мрежи.

Похвално е, че не са се занемарили и поддържат форма и в тези трудни дни. Но това го правят не само те, а и много други хора.

Не същото обаче може да се каже за облеклото за спорт на Уилямс. В тематичната "Цар Лъв" тренировка, водена онлайн от Филд, изпълнителят се включи по... бельо. Но не какво да е, а известните му черни слипове от видеото към хита му от 2000 г. "Rock DJ". Явно имат сантиментална стойност за нещо, щом още ги пази...

Филд се пошегува, че няма по-добра компания за тази тренировка от огромния й плюшен тигър и нейния съпруг - "Роб Екзотика". И докато тя показваше упражненията, той танцуваше на заден план по черните си слипове и каубойски ботуши.

Роби Уилямс, мобилните телефони и защо той, както и Елтън Джон, Шайлин Удли, Еди Редмейн и Върнър Херцог нямат

Защо Роби Уилямс няма мобилен телефон

Певецът не е единственият чудак

Забавното видео идва дни след като Роби Уилямс призна, че "май" е имал симптоми на коронавирус по време на триседмичната си изолация, която прекара далеч от съпругата си и децата си. Но сега поне сме спокойни, че всичко е наред и е време за купон, пише Daily Mail.