На фона на всички звездни раздели тази година, добрите новини за популярните двойки ни връщат вярата в искрената любов. Наскоро годежите си обявиха Деми Ловато и Джордан Лутс, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм, Джейк Бон Джоуви и Мили Боби Браун и други. Следващите знаменитости, които ще се готвят за сватба, пък са Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус.

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус ще стават родители за първи път

Голямата и вълнуваща новина за Робърт Патинсън и половинката му

Честито!

Тъй като двамата са доста потайни относно личния си живот, доскоро само се предполагаше, че са сгодени, след като 31-годишната изпълнителка и модел бе забелязана с диамантен пръстен на лявата си ръка.

"Сгодени са. И двамата искат да се оженят. Важно е за тях", потвърждава щастливата новина източник на People. Самите Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус обаче все още не са я коментирали.

Новината идва само месец след като Суки Уотърхаус разкри, че очаква първото си дете от актьора от "Батман". По време на свое изпълнение по време на фестивала Corona Capital в Мексико, изпълнителката, облечена с прилепнала розова рокля, се обръща към публиката с думите: "Днес съм много блестяща, защото си помислих, че това може да ви отвлече вниманието от нещо друго, което се случва." След това посочва към вече наедрялото си бременно коремче, както става ясно от видео, публикувано от фен в X (преди Twitter).

Седмица след новината, че Суки Уотърхаус е бременна, източник отново на People споделя, че двойката е наистина развълнувана. "Очакването на бебе е най-голямата радост за тях. Вълнуват се повече, отколкото може се опише с думи."

Според друг информатор на изданието Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън определено са готови за дете и с нетърпение очакват да станат родители. "Въпреки че и двамата са професионалисти, които работят много, това е нещо, което искат. Знаят, че животът им ще се промени", допълва той.

За първи път се заговори, че двамата излизат, през 2018 г., когато бяха заблязани в Лондон. Чак четири години по-късно те решиха да обявят връзката си публично и минаха заедно по червения килим по време на шоуто на Dior Men Fall 2023.

Робърт Патинсън, Суки Уотърхаус, Dior Men Fall и първата официална поява на двойката

Първият път на Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус

Крайно време беше да го направят

Предстоящият брак на Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън ще е първи и за двамата. 37-годишният актьор обаче вече има един провален годеж зад гърба си - с британската изпълнителка FKA Twigs. Преди това последната му по-сериозна връзка е с колежката му от "Здрач" Кристен Стюарт.

Колкото до Суки Уотърхаус, тя излиза с Брадли Купър в продължение на две години, преди раздялата им през пролетта на 2015 г. Малко след това моделът започва връзка с актьора Диего Луна, но и тя приключва през 2017 г.