Ето нещо, което не знаехме за Робърт Дауни Джуниър - актьорът е сред най-харесваните холивудски личности в Азия. Голяма заслуга за това, разбира се, има ролята му на Тони Старк ("Железният човек" и "Отмъстителите"), която се превърна и в емблема за самия актьор.

Наскоро научихме, че Дауни Джуниър се е съгласил да използва славата си, за да промотира новоизлезлите OnePlus 7 и OnePlus 7 Pro - забележителни Android апарати, които най-вероятно ще бъдат хит не само в Азия, но и в западния свят.

OnePlus 7 Pro - страхотни екстри и достъпна цена

OnePlus 7 Pro - всичко, от което се нуждаем

Най-добрият Android смартфон в този ценови сегмент

В профила на актьора в китайската платформа Weibo наскоро се появи изображение, в което виждаме самия него с OnePlus 7 Pro в ръка, изправен пред лъскав автомобил McLaren.

Снимка 423835

Източник: Twitter / Richard Lai

Кампанията на OnePlus е насочена най-вече към Индия и Китай, където Железният човек е вторият най-разпознаваем герой на Marvel след Спайдърмен.

Том Холанд, който играе Питър Паркър, обаче все още не може да се похвали с дългогодишната слава на Дауни Джуниър и далеч не е толкова разпознаваем без маската си.

Това не е първият път, в който Робърт Дауни Джуниър се нагърбва със задачата да промотира марка смартфони. През 2013 г. актьорът бе рекламно лице за HTC, но това не помогна много на компанията, която през последните години не може да се похвали нито с популярност, нито с впечатляващи иновации.

Робърт Дауни Джуниър, Крис Хемсуърт, Отмъстителите и какви хонорари са взели актьорите

Колко милиона прибират супергероите на Marvel

Говорим за много пари