Актрисата Рийз Уидърспун е щастлива майка. Нейният син - Дийкън Филип, е вече пораснало момче, навършило своите 18 години. Което, при това, завършва средното си образование. И както се полага за случая, отбелязва събитието с абитуриентски бал.

Рийз Уидърспун, мнението на околните и най-добрият съвет на актрисата към младите

Най-добрият съвет на Рийз Уидърспун

Актрисата отново споделя мъдрости

По случая, Дийкън сподели поредица от снимки в своя Instagram профил, в които позира в стилен класически костюм. Впечатление прави и розовото цвете, което е избрал да закачи на ревера си. Заради него майка му оставя коментар, с който изцяло подкрепя избора му.

На останалите снимките той е в компанията на баща си Райън Филип и свои приятели и съученици - с които вероятно се подготвя за предстоящите училищни танци.

На Дийкън всъщност не му е толкова трудно да позира пред камерата, тъй като той вече има известен опит в света на модата. През декември 2021 г. той беше модел към новата линия дрехи на Бионсе за adidas, озаглавена "Halls of Ivy".

И въпреки че известните му родители се развеждат през 2008 г., те винаги подкрепят своя син. През октомври 2021 г. Рийз и Райън се събраха, за да отпразнуват важния за Дийкън 18-и рожден ден. Тогава те публикуваха снимка, на която тримата позират и към която написаха: "Честит рожден ден на нашия прекрасен, умен, талантлив и грижовен син. Ти си истинска светлина в този свят и имаме невероятен късмет, че сме твои майка и татко."

Рийз Уидърспун и Райън Филип се срещат за първи път на парти за 21-вия рожден ден на актрисата. Малко по-късно те вече са двойка и сключват брак през 1999 г. Освен сина си Дийкън, имат и по-голяма дъщеря Ейва, припомня Hollywood Life.

Рийз Уидърспун, Райън Филип и 18-ият рожден ден на сина им Дийкън

Какво събра Рийз Уидърспун с бившия й съпруг

Поводът е семеен

През 2006 г. се разделят на фона на слуховете, че Райън изневерява на Рийз - нещо, което той нееднократно публично отрича.