Прекрасната Рийз Уидърспун е на корицата на новия брой на списание Harper's Bazaar. Актрисата не просто застава пред обектива на фотографката Камила Акранс, но и се среща с най-големите си страхове, което води до една забележителна и много различна фотосесия. 

Мерил Стрийп, Рийз Уидърспун, Никол Кидман - колко изкарват звездите от "Големите малки лъжи"

Колко изкарват звездите от "Големите малки лъжи"

Едни доста прилични суми

На кадрите виждаме Рийз да стои съвсем спокойно, обгърната от питон, да позира с насекоми по ръцете или да виси от ръба на покрив. Всяка една от снимките всъщност пресъздава някои от страховете на актрисата, с които тя все пак се среща лице в лице.

Интервюто към фотосесията е дело на Натали Портман. Пред нея Рийз Уидърспун говори за новите си проекти, между които и последният с Дженифър Анистън.

Двете с Рийз Уидърспун отново ще бъдат заедно на екран, след като преди повече от 20 години играха сестри в сериала "Приятели". Сега пък ги събира "The Morning Show" на AppleTV+.

Уидърспун разказва, че с времето двете останали големи приятелки. Не крие и възхищението си от Анистън, която по думите ѝ е не само отличен професионалист, но и една от най-страхотните жени, които някога е срещала. 

Освен за работата си, Рийз разказва и за тайната на прекрасния си брак с Джим Тот, който двамата имат от 2011 г.

"Вярвам в едно: в една истинска връзка хората трябва да се ценят един друг и най-вече да подкрепят идеите и мечтите си взаимно. Джим е точно такъв. Подкрепя ме и ми помага във всяко мое начинание. Аз просто съм една голяма късметлийка", признава актрисата.

Що се отнася до това каква майка е, Рийз смята, че е стриктна, но и много забавна. Обожава да се шегува с децата си, да се забавляват заедно, но и винаги следи дали са изпълнили дадените заръки.

"Старая се и да усетя какво искат от живота, за да им помогна да сбъднат мечтите си. Искам да мога да им дам най-добрите съвети, но да ги оставя сами да вземат решенията си. Аз съм като техен мениджър", добавя Рийз Уидърспун.

The Morning Show, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и първи тийзър

Дженифър Анистън се завръща в телевизията

Серилът на Apple TV+