Рита Ора и преди е привличала погледите по различни червени килими със смелите си модни решения. На седмицата на модата в Париж през юли например певицата остави малко на въображението, като заложи на прозрачна черна рокля с дантела и флорални мотиви. И за да покаже, че може да бъде наистина дръзка, дори не носеше сутиен.

Рита Ора и прозрачната рокля ѝ на седмицата на модата в Париж

Прозрачната рокля на Рита Ора, която не оставя много на въображението

Изпълнителката знае как да провокира

Поредната си провокативна визия с прозрачна черна рокля Рита Ора демонстрира на партито Forces for Change на британския Vogue, което се проведе в Лондон в края на миналата седмица.

И този път певицата е пропуснала сутиена, но гърдите ѝ са покрити от флорални акценти, разпръснати по роклята. Дизайнът се откроява също с набрания около талията и бедрата плат и с висока яка, покриваща лицето като маска.

За да завърши визията си, Рита Ора е заложила на семпли обувки на висок ток с каишки и бродирана малка дамска чанта. Гримът и прическата ѝ също не са претенциозни.

Рита Ора с пикантни откровения за съпруга си Тайка Уайтити

Мъжът, когото Рита Ора нарече "бог в секса"

Певицата споделя пикантни откровения

Партито на британския Vogue е в чест на инициатива, която отличава хора, които носят положителна промяна в областта, в която работят. Събитието се провежда от 2019 г. насам, когато е и представен броят на списанието, редактиран от Меган Маркъл. Тази година са присъствали различни активисти, актьори и музиканти, пише Parade.