В началото на юли Рики Мартин и Джуан Йосеф изненадаха всички, когато обявиха, че се развеждат. Но след шест години брак двамата явно са готови да продължат живота си в различни посоки.

Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат след шест години брак

Рики Мартин се развежда

Краят на един брак

Месец след новината за раздялата, Рики Мартин вече е готов да сподели повече за решението, което явно е било по взаимно съгласие, както и за отношенията си с вече бившата си половинка.

В интервю по Telemundo певецът разкрива, че когато светът е научил за раздялата му с Джуан Йосеф, двамата вече са били преминали през най-трудната емоционална част. "Гледахме се в очите и се усмихваме, прегръщахме се и преминахме през възходи и падения, плачехме заедно и се смяхме заедно."

Тези думи на Рики Мартин ни оставят с впечатлението, че с бившия си вече съпруг продължават да са в добри отношения. И певецът го потвърждава. Той издава, че двамата се разбират по-добре от всякога и са преминали през раздялата си спокойно и с разбиране.

"Дори казах на Джуан, че трябва да напишем книга за това как хората да се развеждат правилно. Всъщност, ако някой се развежда, елате и поговорете с нас, защото вече знаем как става", казва шеговито Рики Мартин.

Той разкрива още, че разводът се е случил много по-лесно, отколкото са си мислили и двамата, но пък новината е била абсолютно изненадваща за децата им - Лусия (4 г.) и Рен (3 г.).

"Децата ни никога не са ни виждали с Джуан да се караме", разказва още Рики Мартин и уточнява, че с бившия си съпруг винаги са решавали проблемите си просто с разговор.

Разбира се, грижата за двете им деца си остава приоритет за певеца и сирийско-шведския художник. Рики Мартин от своя страна има и още две, по-големи деца - 14-годишните близнаци Матео и Валентино, припомнят ни от E! News.

Рики Мартин и Джуан Йосеф след развода - кой ще се грижи за децата и кой ще изплаща издръжка

Каква е причината за раздялата на Рики Мартин и Джуан Йосеф

Кой ще се грижи за децата и кой ще изплаща издръжка

Но в интервюто си заявява, че изобщо не бърза да ходи отново по срещи. "Искам да си прекарам добре, искам да се наслаждавам на живота... но да, виждам се в друга връзка. Не говоря за близкото бъдеще, но ми харесва да съм влюбен", споделя още Рики Мартин.