Рики Мартин е щастлив баща на четири деца, но предпочита да ги държи далече от общественото внимание. Рядко публикува и техни снимки в социалните мрежи.

Рики Мартин, Джуан Йосеф и раждането на четвъртото им дете Рен Мартин-Йосеф

Рики Мартин показа новородения си син

Щастлив татко

Затова и новият кадър на най-малкия член на семейството веднага стана хит. Рен Мартин-Йосеф е четвъртото дете от сурогатна майка на Рики Мартин и съпруга му Джуан Йосеф.

Рен се роди през октомври миналата година. От снимката се вижда, че той е с големи кафяви очи и също толкова очарователен, колкото и двамата му родители.

Фенове на изпълнителя на хита "Livin' La Vida Loca" веднага откриха огромната прилика с техния любимец. "О, Боже мой, погледнете този мини Рики", написа един от тях.

Рики и шведският художник Джуан се омъжиха през 2018 г. Двойката има още три деца - 12-годишните близнаци Валентино и Матео, и дъщеря Лусия, която ще навърши две години на Бъдни вечер.

Рики Мартин, Лусия и как изглежда дъщерята на певеца

Как изглежда дъщерята на Рики Мартин

Малката Лусия за пръв път - за първи път пред света

Неведнъж Рики Мартин е споделял, че двамата с партньора му не са приключили с децата. "Някои хора ме смятат за луд, но аз обичам голямото семейство и имам няколко ембриона, които чакат", казва той, цитиран от E! News.

Когато гледаме колко сладък е Рен, е лесно да разберем защо Рики иска още бебета.