Преди малко повече от месец стана ясно, че Рики Мартин трябва да се изправи срещу доста неприятни обвинения. А именно, че е насилвал сексуално племенника си Денис Санчес.

Рики Мартин, обвиненията на племенника му в сексуално насилие и как се развива случаят

Рики Мартин - невинен до доказване на противното

Как се развива случаят за изпълнителя

Срещу изпълнителя дори беше заведено дело, което обаче в последствие бе оттеглено. Но очевидно сагата не е приключила, защото от People разбираме, че сега Мартин ще съди Санчес за изнудване.

От подадени в съда документи от адвокатите на 50-годишния изпълнител става ясно, че ситуацията около двамата продължава да се влошава, макар Денис Санчес да призна под клетва, че не е бил сексуално насилван.

От тези документи става ясно, че племенникът на Рики Мартин е решил да отправи обвиненията срещу него, след като изпълнителят е отказал да го последва в социалните мрежи. Както и че е игнорирал искането на Денис да създаде профили в социалните мрежи на децата на Мартин.

Преди да се стигне до ограничителната заповед и обвиненията, племенникът на изпълнителя на "Livin' La Vida Loca" е направил телефония му номер публично достояние, което е принудило Рики Мартин да го промени.

Рики Мартин, Джуан Йосеф и новите снимки на певеца с порасналите му деца

Как изглеждат порасналите синове на Рики Мартин

С какво се похвали изпълнителят

И заради всичко това, адвокатите на Рики Мартин твърдят, че той е изпуснал договор за милиони, като някои от проектите, в които е трябвало да участва, са били отложени. Ето защо го съди за изнудване и други нанесени щети. А исканата от изпълнителя сума е 20 милиона долара.