Едва ли ще изненадаме някого, ако кажем, че Риана обича да провокира. Не, това е пределно ясно на всички, особено през последните няколко години.

Риана, A$AP Rocky, Complex Con Festival и как звездата подкрепи приятеля си

Как Риана подкрепи гаджето си

Друго си е да имаш фен като Рири

Изпълнителката, от която не сме чували нова музика от ужасно много време, защото е по-заета с развиването на бизнеса си, който пък ѝ носи доста по-добри доходи, не пропуска да качи някоя секси снимки с нов модел бельо например.

Но секси бельото няма да е единственото нещо, което ще можем да избираме за подарък тази Коледа, защото Риана се е погрижила и за по-традиционен подарък - пижама.

Е, колко да е традиционен при положение, че долнището на пижамата, предлагана от Savage X Fenty, е по такъв начин изрязано, че отзад почти всичко се вижда. Освен това, интересното е, че има връзка, с която да се регулира колко стегнато да бъде долнището.

Риана, Fenty Beauty, Forbes и присъединяването на звездата към клуба на милиардерите

Риана вече е милиардер

Ето защо музиката не ѝ липсва

Признаваме си, че това е доста нестандартно решение за пижама, а цената ѝ е почти 50 долара. Като според написаното в сайта с нея можем да покажем точно това, което искаме. А и как да не го искаме след като самата Риана демонстрира как ѝ стои (тук).