Последният албум, който Риана издаде, е от 2016 г. Точно така, над пет години без албум и нова музика от една от най-известните през последните 15 години изпълнителки.

Риана, R9 и какво разкри певицата за новия си албум

Изненадата на Риана

Вече нямаме търпение

В края на 2019 г. обаче, точно няколко месеца преди пандемията да промени всичко, Риана загатна, че работи върху нов албум, за който знаем, че ще носи името (или поне това е работно заглавие) R9

Не е толкова и изненадващо, защото това ще бъде деветият студиен албум на барбадоската изпълнителка. Но ето че над две години след тази новина албум все още няма и не сме чули ново парче от нея.

Е, не сме учудени, че Риана не си дава особено зор да завърши този обещан албум, защото се е концентрирала върху бизнеса си, който се оказва, че е може би дори по-успешен от музикалната ѝ кариера.

Но нови песни от изпълнителката май все пак ще има скоро. Според Metro.co.uk., във видето, циркулиращо в Twitter се вижда как папараци питат Риана дали има нещо ново, което се задава, а тя многократно им отговаря с уклончивото - скоро.

Риана, Барбадос, превръщането на страната в република и обявяването на певицата за национален герой

Риана вече е "национален герой"

Какво се случи в Барбадос през изминалата нощ

През септември изпълнителката каза пред Entertainment Tonight, че ще чуем албума ѝ по-скоро от очакваното от всички и че звученето ще ни изненада.