Покрай всички модни проекти и секси провокации с бельо в последно време сякаш забравихме, че Риана не е пускала нов албум от близо четири години. Истинските й фенове обаче нямат търпение да я видят и чуят отново в ролята, кяото ни накара да се влюбим в нея.

И този момент е все по-близо. След луксозната си автобиография и подписването на договор за автобиографичен филм, Риана явно е решила, че е крайно време да даде на почитателите си това, което най-много искат от нея - нова порция хитове.

От известно време се знае, че новият албум на изпълнителката ще носи краткото име R9. То има много просто обяснение - това ще бъде деветият албум на Риана. През октомври тя сподели, че в него ще чуем много повече реге звучене, отколкото вероятно сме очаквали.

След различните си музикални експерименти певицата е усетила, че има нужда да се върне към стила, който усеща като най-близък. Въпреки това, тя явно изпитва известни съмнения как точно трябва да звучат новите й парчета.

Това разбираме от последното кратко и забавно видео, което сподели в Instagram. На него едно куче скача и се радва на песента "Jump Around" на House Of Pain. А обяснението на Риана е " това съм аз, слушайки R9 и отказвайки да го издам".

Написаното ни навеждана мисълта, че деветият албум на изпълнителката вече е на пълно готов и просто все още не е ясно кога точно ще види бял свят.

Amazon, Риана и документалният филм за изпълнителката

Риана не оставя нищо скрито

Поредната изненада от певицата

Публикацията събра милиони харесвания за няколко часа и феновете се надяват това да покаже на Риана, че няма от какво да се притеснява и трябва да ги зарадва час по-скоро. А може би всичко е просто стратегия, която със сигурност ще бъде успешна.