От близо три години сърцето на Риана бе заето от саудитския милиардер Хасан Джамил. Певицата го определяше като най-голямото щастие в живота си, а ние, за съжаление, така и нямахме щастието да ги видим като официална двойка на някое светско събитие.

Вероятно няма и да имаме такава възможност, защото последната новина в светските среди е, че Риана и Хасан вече не са заедно. Не е ясно точно откога датира раздялата, но ни кара да се замислим, че наистина отдавна не сме виждали техни папарашки снимки.

За сметка на това, барбадоската изпълнителка бе забелязана в компанията на рапъра ASAP Rocky на концерт в Ню Йорк в памет на откривателя на изпълнителя.

Снимка 462359

Източник: GettyImages

Двамата са се забавлявали открито, а поредната им поява заедно отново поражда слухове дали не са двойка. Подобни имаше и през 2013 г., когато работеха по съвместен проект, но демонстрираха повече от колегиални отношения. През 2018 г. също си бяха подозрително близки - на модно ревю, което изглежда не е дразнело Джамил, пише The Sun.

Само преди няколко месеца Риана заяви в свое интервю, че Хасан е мъжът на живота й, която я е накарал да се почувства готова за сериозни стъпки като брак и дете.

Риана, селфито без грим и първата снимка на певицата за 2020 г.

Колко е секси Риана без грим

Малките несъвършенства

Но дали тази любовна идилия наистина се е изпарила и певицата и рапъра не са просто близки приятели, вероятно само ще предполагаме, защото Рири избягва да говори за личния си живот.