Едва от две седмици Риана и A$AP Rocky се радват на новородения си син, а ето че вече са готови да споделят повече за родителството.

Риана, A$AP Rocky и новината за раждането на бебето им

Риана стана майка

Ето кога се е родило бебето на певицата

В скорошно интервю щастливият баща разкри, че гледа смело напред към бъдещето и вече си представя как двамата с Риана ще отгледат момченцето си.

"Искам готино дете, с готини родители", започва A$AP Rocky, но не оставя това твърдение да звучи повърхностно. "Надявам се да отгледаме дете, което има широк светоглед. Да не бъде като хората, които дискриминират. И не се опитвам да опиша някой светец, а да бъда реалистичен."

Рапърът споделя, че също е важно децата никога да не губят своето въображение, в нито една възраст.

"Винаги ще напомням на децата си никога да не губят въображението си, дори като пораснат" и разкрива, че самият той обича да гледа анимационни предавания и харесва дори и "Телетъбис".

Изглежда на Риана и A$AP Rocky скоро им предстоят още доста часове, прекарани в гледане на анимации и други типично детски занимания. Очарователно е, като си представим споделените семейни моменти на тримата заедно. А че момченцето ще израсне готино дете, точно като родители си, едва ли има съмнение.

Химията между влюбената двойка си личи, където и да се появят, защото демонстрират и колко много си приличат не само като характери, но и във визията си.

Риана, A$AP Rocky и точно колко пари има момченцето им  с раждането си

Ето колко точно притежава наследникът на Риана

Новородено, а вече милиардер

"Просто ни се получава естествено. Дори без усилие заедно изглеждаме добре. Понякога обличаме еднакви тениски, друг път всички дрехи са ни еднакви. А ако си купя риза, която тя харесва, очаквам, че ще ми я открадне... но след това си я вземам обратно", споделя A$AP Rocky пред Dazed.