Отдавна близките отношения между Риана и ASAP Rocky направиха впечатление на всички. А сега двамата отново разпалиха слуховете по свой адрес с общото интервю, което дадоха за Vogue.

В него певицата отговаря на 15 въпроса, зададени от рапъра, а флиртуването помежду им е повече от очевидно - през цялото време.

По повод новата й линия козметика за грижа за кожата, ASAP Rocky помоли Риана да определи какъв е нейният тип кожа, а тя се пошегува, че е толкова сложна, колкото и мъжете. В последствие се оказа, че това е закачка с мнението на рапъра, че всъщност жените са сложни създания.

ASAP Rocky пък сам определи своята кожа като "мъжествена". Той е част от рекламните лица на Fenty Skin, а веднага след като попита Риана кое е най-трудното от работата с него, сам си отговори, че е да не се смееш през цялото време, предава Daily Mail.

Певицата обаче имаше свое мнение по въпроса - че е било най-трудно рапърът да хареса рекламните снимки, въпреки че има "красива" кожа. Все пак, неслучайно го е наела...

Риана, Доналд Тръмп и как певицата се подигра с американския президент

Риана се подигра с Доналд и Мелания Тръмп

Не е време за мълчане

Повече от очевидно е, че Риана и ASAP Rocky имат много общо помежду си и наистина се забавляват, когато са един с друг. Помежду им има дългогодишно приятелство, а дали наистина то е прераснало в нещо по-сериозно, все още можем само да гадаем.