Надали има политик в американската история, събирал подобно огромно неодобрение, най-вече в светските среди, колкото Доналд Тръмп. До следващите президентски избори остават малко повече от два месеца, а паралелно с предизборната кампания, тече и друга в социалните мрежи срещу държавния глава.

Били Айлиш, Демократичната конвенция и изказването й против Доналд Тръмп

Били Айлиш нападна Тръмп

Когато и 18-годишните се ядосат на президента

Трудно ни е да изброим всички звезди, които истински искат Тръмп да не спечели следващ мандат и всячески се опитват да убедят своите последователи да не гласуват за него. Докато някои все още спазват добрия тон, други вече нямат никакви задръжки и гласно изразяват гнева си.

Като Риана, например. Тя отдавна стана известна като един от най-върлите противници на настоящия президент и неговите политики, а сега с истинско нетърпение брои дните до следващите избори, каито се ненадява да донесат промяна за всички.

Междувременно изпълнителката публикува в профила си в Instagram няколко доста шарени и леко размазани снимки, от които се вижда, че тя е написала със спрей "F**k Trump". Риана определя това като "изкуство" и призова своите над 86 милиона последователи да се събудят, защото до изборите остава малко.

Следващият пост в профила й пък е откровена подигравка с Първото семейство на САЩ. В кратко видео виждаме моменти от последната съвместна поява на Доналд и Мелания Тръмп на фона на песента на Риана "Needed Me".

Акцентът отново е върху опитите на президента да хване своята съпруга за ръката и двамата да демонстрират известна близост. Първата дама обаче вече е доста умела в избягването на подобни действия и предпочита да си държи полата заради силния вятър, предава Independent.