На 14 декември Теодора Духовникова навърши 46 години. Актрисата сподели с последователите си в социалните мрежи как точно е прекарала светлия си празник. 

Оказа се, че тази година е решила да го отпразнува малко по-различно, а именно без шумно парти, както обикновено прави. 

"Имам рожден ден, Стефане, купонче, нещо?", започва тя поста си, като всъщност предава разговора между нея и половинката ѝ - Стефан Духовников, с когото са заедно повече от 20 години.

Захари Бахаров, Теодора Духовникова и актьорите, които подкрепиха Юлиан Вергов в скандала с Диана Димитрова

Актьорите, които подкрепиха Юлиан Вергов

Ето какво имат да кажат....

"Стига с тия купончета, моето момиче, душа не ти остана от тия купончета", ѝ отвръща Стефан. И след като с известна нотка на съмнение и колебание все пак се съгласява с него, Теодора пита какво ще правят. "Мальовица, леки преходи, минерални бани, малка ракийка вечер, чудно ще е", отвръща мъжа до нея. "Мислиш ли?", тревожно пита Теодора, защото все пак има рожден ден и мисли, че трябва да има нещо по-така.

"Има нещо "по-така" и то е, че никога не е късно за най-здравословния рожден ден в живота ти", допълва актрисата под поста и продължава с думите: "Само със Стефан, с грейка и термо чорапи по пътеката към Мальовица и каква гореща, минерална баня след тоя поход, от който ми пламнаха бузите и ми се подпали кръвта. И я усетих, че си е моя, моя тая кръв и още е там и гори, и ми върши работа и че нормалното човешко тяло има нужда от усърдие, а душата - от мир и една честна и вкусна храна за вечеря и една ( две ) хубави ракии преди сън и един човек, който те обича", завършва публикацията си Духовникова, категорично затвърждавайки, че това са елементарните частици на щастието. 

Как изглежда малката дъщеря на Теодора Духовникова

Как изглежда малката дъщеря на Теодора Духовникова

Ема вече е една красива млада дама

Актрисата не пропуска да изкаже благодарности към всички, които са я поздравили за светлия ѝ празник, като споделя, че са ѝ донесли много радост. Съдейки по снимките, можем да кажем само, че актрисата изглежда в отлична форма и е на върха на щастието.