В последните седмици слуховете, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са в обтегнати отношения и нищо чудно да стигнат до развод са все по-упорити. Допълнително масло в огъня наливат и самостоятелните им появявания на публични събития и нежеланието им да коментират какво се случва с техния брак.

Дженифър Лопес - отново без Бен Афлек

Дженифър Лопес - отново без Бен Афлек

Актрисата сама и на премиерата на новия си филм

На фона на всичко това в картинката отново се включи и бившата съпруга на актьора. Наскоро Бен Афлек присъства сам на завършването на едно от децата си. А източници, цитирани от Mirror, твърдят, че той за пореден път е намерил опора в трудния момент в лицето на Дженифър Гарнър. 

Въпреки че двамата са разделени от години, успяха да запазят добрия тон и приятелските отношения помежду си и неведнъж сме ги виждали как се смеят заедно и се наслаждават на компанията си. И независимо какво се случва в живота на Афлек, единственото, което бившата му съпруга иска, е той да е щастлив, за да може да бъде и пълноценен баща за децата им.

Снимка 667091

Източник: GettyImages

Изглежда въпреки трудностите, които преживява в момента в любовен план, актьорът не се отказва от времето си с Вайълет, Фин и Самюел, което го кара да забрави за всичко друго и просто да се наслаждава на мига. 

И докато някои може да си помислят, че Гарнър иска Афлек обратно за себе си, ситуацията всъщност е малко по-различна. Тя подкрепя изцяло здравословния начин на живот на Лопес и й е благодарна за това, че успя да накара Афлек за скъса с алкохолната си зависимост. И щом отношенията им му се отразяват добре, тя иска те да продължат.

Почти два месеца без обща снимка - разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Почти два месеца без обща снимка - разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Ето какво знаем за работните им ангажименти

Също така се притеснява, че при евентуална раздяла и развод, Бен Афлек може отново да се отдаде на вредните си навици. Засега няма потвърждение дали актьорът наистина се е изнесъл от семейния им дом с Дженифър Лопес, но рано или късно истината ще излезе наяве. И ако и този път приказката им не завърши с щастлив край, със сигурност ще има наранени.