Добре известен факт е, че на Тейлър Суифт не ѝ върви в любовта. Най-малкото защото има не една и две песни, в които тя откровено се подиграва на някои от бившите си партньори.

Тейлър Суифт, Джо Алвин, сгодени ли са и защо двамата крият връзката си

Сгодена ли е Тейлър Суифт

Защо двамата с Джо Алвин крият връзката си

Но през последните шест години изглеждаше, че изпълнителката най-сетне е намерила мъжа на живота си в лицето на Джо Алвин. Но според източници на Entertainment Tonight връзката им се е разпаднала.

И така двамта са сложили край на отношенията си шест години след като започнаха да излизат. Източници на People, близки до двойката, потвърждават новината за раздялата. Тя идва в момент, в който Тейлър Суифт е на турне - Eras, из САЩ.

Само няколко седмици преди това се появиха твърдения, че всичко между Суифт и Алвин е наред и въпреки турнето той е разбиращ и подкрепящ към нея. А преди около година имаше твърдения, че двамата са сгодени. Те така и не бяха потвърдени.

Тогава Алвин каза пред WSJ. Magazine, че дори слуховете да са верни, той не би ги потвърдил. Не би ги и отрекъл, ако не са. Отговор, който е в стила на актьора и Тейлър Суифт, защото за тези шест години те държат много на личното си пространство и не споделят почти нищо.

Връзката им се пренесе и в музиката, като Джо Алвин написа няколко парчета, включени в албумите на Суифт Folklore и Evermore, но под псевдонима Уилям Боуъри.