През годините Тейлър Суифт е преживявала немалко любовни драми. А всяка следваща връзка на певицата става все по-потайна. Каква е причината за това и сгодени ли са тя и сегашното й гадже Джо Алвин, разкрива самият той.

Финиъс, братът на Били Ейлиш и как се е изложил пред Тейлър Суифт

Когато Тайлър Суифт притесни брата на Били Айлиш

Самият той споделя историята

За двойката знаем, че са заедно още от 2016 г. И въпреки че любопитството на фенове и папараци към тях и личния им живот е нестихващо, двамата някак успяват да се измъкнат от центъра на вниманието. Всъщност, те почти и не се появяват в публичното пространство.

А това им решение се оказва и добре оправдано. Причината споделя актьорът Джо Алвин в най-новото си интервю за Elle.

"Не е защото толкова искам всичко да е лично, по-скоро е резултат от друго. Живеем в общество, в което хората се държат изключително натрапчиво. И колкото повече даваш, а честно казано, дори и да не го правиш, все нещо ще ти бъде отнето."

Джо признава също, че не разбира защо всички намират желанието да запазят личната си неприкосновеност за странна. И предпочита да остане също толкова потаен, след като го питат дали е предлагал брак на Тейлър.

"Ако получавах по един паунд всеки път щом ми кажеха, че съм сгоден, щях да имам много монети", шегува се актьорът в друго свое интервю за The Wall Street Journal. И съвсем в негов стил, отговора на въпроса в крайна сметка държи да остави отворен.

Джо Алвин, Conversations With Friends, екранизацията по романа на Сали Руни и първи трейлър

Гаджето на Тейлър Суифт - в пикантен любовен сериал

Какво да очакваме от Conversations with Friends

"Истината е, че ако е да, не бих признал. А ако е не, отново не бих признал."