Преди малко повече от година стана ясно, че Райън Рейнолдс и Роб Макелхени са решили да инвестират не в някоя нова марка алкохол, а във футболен отбор.

Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и ще инвестират ли актьорите във футболния клуб

Ще инвестира ли Райън Рейнолдс в уелски футболен отбор

Рексъм шампион

Но не някой известен и състезаващ се в голямо първенството, а в Рексъм. Уелският отбор всъщност има доста сериозни традиции в страната, но през последните години положението му не е никак завидно.

Това обаче със сигурност ще се промени с помощта на двамата актьори. Като вече беше назначен Фил Паркинсън за треньор, който е водил отбори като Чарлтън и Съндърланд през кариерата си. Ще споменем само и спонсорския договор, който Рексъм подписа с TikTok.

И въпреки че измина цяла една година от придобиването на клуба, Рейнолдс и Макелхени едва сега успяха да посетят Уелс, за да присъстват на мач на Рексъм.

Актьорите изгледаха загубата на Рексъм като гост на Мейдънхед с 3:2, като освен пет гола са видели и един червен картон за притежавания от тях отбор. След 11 изиграни мача от началото на сезона Рексъм се намира на 11 позиция в класирането в петото ниво на английския футбол. 

Въпреки загубата, Райън Рейнолдс изглежда е останал доволен от мача, защото публикува няколко снимки в Instagram. Няколко часа по-късно публикува и снимки от визитата си на стадиона на Рексъм - Рейскурс Граунд.