В началото на тази седмица стана ясно стана ясно, че годежът между най-популярната испанска певица в момента Росалиа и регетон изпълнителя Раул Алехандро е развален. Двойката беше заедно от 2021 г. и се сгоди през март тази година.

Росалиа и Раул Алехандро - защо се разделиха латино изпълнителите

Кой разби сърцето на Росалиа

Край на турнето и на любовта

Милионите последователи на двамата 30-годишни музиканти обаче трудно приемат този факт и държат да получат обяснение на какво се дължи раздялата им.

Очевидно самата Росалиа не я понася много добре - видео от последния й концерт я показва плачеща по време на изпълнението на една от най-лиричните песни от последния й албум. В същото време Алехандро запазваше мълчание по темата.

Допреди часове, когато явно реши да отговори на хилядите коментари и твърдения в социалните медии, според които причината за раздялата им е изневяра от негова страна. В Twitter профила си той казва, че с Росалиа са разделени от няколко месеца.

"Има хиляди проблеми, които могат да станат причина за раздяла, но в нашия случай не става дума за замесване на трети човек или изневяра", пише той. И допълва, че от респект към Росалия и семействата на двамата не може да позволи подобни коментари "да развалят най-истинската любов, която господ ми е позволил да изживея".