След 14-годишна връзка Рафаел Надал и Мария Франсиска Перейо най-накрая си казаха "да" на пищна церемония в Палма де Майорка, откъдето са родом и двамата.

Сватбата се състоя тази събота, 19 октомври, в двореца La Fotaleza в Пойенса, за който се смята, че е най-скъпият недвижим имот в Испания. 

Рафаел Надал, Мария Франсиска Перейо и звездите, които ще присъстват на сватбата им

Специалните гости на сватбата на Рафаел Надал

Включително и кралски особи

На събитието са присъствали 350 гости. Според испанските медии сред тях е и бившият крал на Испания - Хуан Карлос, и София Гръцка, както и тенисистите Давид Ферер и Фелисиано Лопес. След прекрасната церемония под открито небе, коктейла и вечерята, сватбата е продължила с шумен купон до сутринта под звуците на любимия на тенисиста регетон. 

Рафаел Надал не пропусна да сподели кадър от чудесната гледка от ресторанта на двореца към морето. Междувременно в Instagram се появиха и няколко снимки на младоженците в целия им блясък.

Според списание Hola гостите изрично са били помолени да не снимат по време на церемонията. Дори са били помолени да оставят телефоните си в специално приготвено за случая място.

Що се отнася до тоалетите на младоженците, от Instagram профила на Rosa Clara (една от най-известните марки за сватбени рокли в Испания) разбираме, че именно те стоят зад изящната рокля на Мери Порейо. Рафаел Надал пък беше избрал елегантен сив костюм на Brunello Cucinelli и вратовръзка в същия тон.

Рафаел Надал и как е преминало ергенското му парти

Последният ергенски запой на Рафаел Надал

Парти по мъжки седмица преди големия ден