Всеки, който следи Радост Тодорова в социалните мрежи, знае, че тя може и да прекарва много време в работа, но мечтае да има семейство.

Играч и половина: Радост Тодорова, Георги Костадинов и какво е да бъдеш половинка на футболист

Играч и половина: Радост Тодорова

Годеницата на Георги Костадинов за живота в Русия и Израел, за липсата на почивни дни и какво е да бъдеш инфлуенсър

В началото на година изненадата феновете си с новината, че се е омъжила за футболиста Георги Костадинов. Казваме изненада, защото преди това не беше споменавала нищо конкретно за сватба в профилите си в социалните мрежи.

И веднага, разбира се, имаше такива, които заподозряха, че Радост е бременна. След много въпроси от страна на фенове и последователи най-после разбираме, че моделът наистина ще става майка. 

Радост Тодорова сподели снимка в профила си в Instagram, на която я виждаме как държи снимка от видеозон в компанията на съпруга си. В стори Радост Тодорова споделя, че и двамата са залети от много силни емоции.

Защото пътят към забременяването не е бил никак лек. Отнело им е пет години, четири инсеминации и три инвитро процедури, за да станат най-щастливите хора на света. Радост пише още, че всъщност е била бременна с близнаци, но в крайна сметка загубила едното.

Снимка 567629

Източник: Instagram / joytodorova

А преди това също е преживяла една неуспешна бременност. Въпреки всички трудности, с Георги не са се предали и не са спрели да опитват. Радост Тодорова благодари на всички, които са забелязали промяна в нея, но не са задавали въпроси.