Адел е много щастлива, откакто живее в Калифорния. Освен че се чувства добре с мъжа до себе си Рич Пол, тя се наслаждава на повече топло време, както и на голяма популярност. Последната й донесе дългия и добре платен ангажимент като резидент-изпълнител в Лас Вегас.

Адел и изненадващата новина за четири нейни концерта в Мюнхен това лято

Голямата изненада на Адел

Специално за феновете в Европа

Именно многобройните концерти на 35-годишната британка в зала "Колизеум" обаче стават причина здравето й да пострада. И по-точно най-ценният й актив - гласът й. Затова Адел изненадващо обяви, че си взима "гласова почивка".

"Бях болна през последния си цикъл от участия, както и през почивката след него. Нямах възможността да се възстановя напълно преди следващите участия, сега отново съм болна и, за нещастие, това дава отражение и на гласа ми", пише тя в Instagram.

Изпълнителката на "Easy on Me" пояснява, че по препоръка на лекарите тя трябва да се отдаде на пълна почивка, което включва и щадене на гласа й. Това е причината всички мартенски дати от участията й в "Колизеум" да бъдат отложени.

Снимка 651544

Източник: GettyImages

Това е не първият път, в който Адел има проблеми с гласа. През 2011 г. тя преживя операция заради кръвоизлив на гласните струни, а през 2017 г. беше принудена да канселира концерт на "Уембли" отново заради травма на гласните струни, припомнят People.