Приянка Чопра Джонас направи своя моден дебют с малкото си момиченце. 40-годишната актриса е звездата на корицата на февруарския брой на Vogue Великобритания, а дъщеря й Малти се присъедини към майка си за една от снимките, представени в списанието.

Приянка Чопра, мисията й с УНИЦЕФ в Полша и работата с деца бежанци от Украйна

Приянка Чопра с емоционално признание

Актрисата е посланик на УНИЦЕФ

Дъщерята на звездата от Quantico, която наскоро отпразнува първия си рожден ден, се появява с Приянка на сладка снимка, която показва Чопра Джонас и Малти в червено, докато позират пред червен фон.

Приянка Чопра Джонас, която споделя Малти с Ник Джонас, държи Малти близо до гърдите си, с лицето на малкото момиче е насочено към майка си, с гръб към камерата, докато Приянка лежи на земята в червена миди рокля.

"Още една от многото ни първи срещи", написа Приянка Чопра Джонас под кадъра, който сподели със своите фенове в Instagram.

Родена чрез сурогатна майка само на 28 седмици, бебето Малти Мари има своето най-крехко пристигане на този свят.

"Не знаех дали ще успее или не. Не бях сигурна, че ще се пребори", казва Приянка Чопра пред Vogue. Актрисата признава, че е била дълбоко разтревожена и е искала на всяка цена да я защити от света и целия медиен интерес. "Толкова е болезнено, когато говорят за дъщеря ми. Наистина защитавах тази глава от живота си. Защото не става въпрос само за моя живот, а за нейния."

Говорейки за това как бебето Малти е променило живота й, Чопра Джонас обяснява причините за отпуската, която си взе през последната година.

"Бяха 20 години блъскане и работа с главоломна скорост. Винаги съм си казвалa: "Какво е следващото нещо?. Но сега чувствам, че имам център, усещане за спокойствие, защото всяко решение в крайна сметка се отнася до нея."

Звездата отбелязва, че винаги държи дъщеря ѝ да е под око и винаги иска да знае точно какво се случва с нея: "Имам около седем камери в стаята й. Наистина няма нищо по-удовлетворяващо от това да видя лицето й веднага щом отвори очите си."

30-годишният Джонас наскоро разкри по време на участие в Шоуто на Кели Кларксън, че бебето Малти е отпразнувало първия си рожден ден с голямо парти "през уикенда", само дни преди официалния си рожден ден на 15 януари.

Приянка Чопра, Ник Джонас и четвъртата годишнина от сватбата им

Колко влюбени са Приянка Чопра и Ник Джонас

Четири години по-късно

"Трябваше да празнуваме", каза Джонас на водещата Кели Кларксън. "Тя премина през доста диво пътуване в ранната част от живота си, така че трябваше да отпразнуваме със стил. Тя е единствена и неповторима. Тя е красива. Това е най-невероятното и най-доброто същество."