Животът на една от най-обичаните принцеси в света е пълен с драматични обрати. Но ето че за Великден тя успя да изненада приятно почитателите и поданиците си, като се появи в публичното пространство за първи път от месеци.

Принцеса Шарлийн, принц Алберт и новината, че тя се е завърнала в Монако след лечение

По-добре ли е принцеса Шарлийн

Новини от кралския двор на Монако

Принцеса Шарлийн на Монако публикува снимка заедно със семейството си, за да честити големия празник на последователите си.

На снимката тя, принц Албърт и двете им деца - седемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела, седят на тревата край малко езеро в двора на двореца. Облечени в светли цветове и на фона на великденска декорация, те отбелязват католическия Великден.

44-годишната принцеса публикува и допълнителни снимки в стори в официалния си Instagram, на които се вижда как цялото семейство присъства на Великденската служба в неделя в частния си параклис.

Великденският портрет на монакското кралско семейство е първият от ноември миналата година. За Коледа кралският двор публикува нарисуван портрет на Албърт, Шарлийн и двете им деца, а принцесата се завърна в Монако през март тази година след повече от шест месеца, прекарани в Южна Африка.