Вече повече от половин година светът се вълнува от това какво се случва с принцеса Шарлийн. Съпругата на принца на Монако Алберт се върна в княжеството от Южна Африка след дълго отсъствие, само за да постъпи за лечение в неназована клиника.

Принцеса Шарлийн, кралският двор на Монако и нова информация за здравословното й състояние

Какво се случва с принцеса Шарлийн

Отново липсваща от официален празник на Монако

На 12 март обаче стана ясно, че 44-годишната Шарлийн вече е в Монако.

Новината беше потвърдена от кралския дворец, от където съобщиха в официално комюнике, че тя ще продължи възстановяването си в княжеството, където "ще бъде със съпруга си и двете си деца край себе си".

Шарлийн е била настанена в клиника в Швейцария през ноември миналата година, след като стана ясно, че здравословните й проблеми, усложнили прибирането й от Южна Африка, са се задълбочили. Цитира се "изтощение, както физическо, така и емоционално".

Снимка 552068

Източник: GettyImages

В съобщението от двореца, цитирано от People, се съобщава, че завръщането на принцесата в Монако е след консултация с лекарите. Те са препоръчали тя да се завърне към официалните си задължения, "когато здравето й позволява. Алберт, Шарлийн и 7-годишните им близнаци Жак и Габриела молят за уважение към личния им живот, докато принцесата се възстанови.