В последните месеци гражданите на Монако най-после могат да си отдъхнат - любимата им принцеса е по-добре и редовно участва в официални събития. Кралското семейство изглежда обединено, а принц Алберт има вълнуващи планове за тази година.

Принц Алберт, крал Чарлз и първите потвърдени гости на церемонията по коронясването му

Неписаната традиция, която свързва крал Чарлз и принц Алберт

Принцът на Монако разкрива подробности

На този фон в Монте Карло през уикенда започна Международния фестивал на цирковото изкуство - събитие, с което княжеството се гордее и което не се беше състояло от началото на Covid пандемията.

Принц Алберт и двете му деца - осемгодишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела, бяха сред първите гости на събитието. Веднага обаче отсъствието на принцеса Шарлийн направи впечатление.

Снимка 603589

Източник: GettyImages

Алберт и децата бяха придружавани от сестра му принцеса Стефани и нейните две деца - Камий Готлиб и Луи Дюкре, който пък беше с бременната си съпруга Мари. Шарлот Казираги, която също очаква бебе тази година, уважи цирковия фестивал.

Снимка 603588

Източник: GettyImages

Къде обаче е Шарлийн? Макар отсъствието й да изглежда странно, в него няма нищо притеснително. Принцесата никога не е била фен на известния фестивал и не е присъствала на представленията дори преди пандемията, и преди болестта си, поясняват от Royal Central.