От последната обща публична изява на принцеса Шарлийн и принц Алберт мина близо месец. През това време отново се появиха твърденията за тяхната раздяла, които съпругата на принца на Монако за пореден път отрече. Но по-голямото потвърждение от думите й е фактът, че двамата се появиха заедно на спортно събитие, и то по-скоро в ролята на фенове.

Принцеса Шарлийн и коментарът и за слуховете за раздяла с принц Алберт

Принцеса Шарлийн коментира слуховете за развод

И защо изтри профила си в Instagram

През изминалия уикенд съпрузите изгледаха мача от полуфиналите на Световната купа по ръгби между Южна Африка и Англия, който се игра в Париж. А принцеса Шарлийн емоционално подкрепяше отбора на своята родина, който успя да направи обрат и да си гарантира място на финала на спортния турнир.

Като една истинска фенка принцеса Шарлийн не спря да вика и да размахва ръце, а в най-емоционалните моменти прегръщаше и съпруга си от радост. Той очевидно не бе толкова пленен от играта, колкото нея, но пък й беше страхотна компания - жест, който трябва да се оцени.

След победата принц Алберт и принцеса Шарлийн се насочиха към съблекалните на южноафриканския отбор, за да ги поздравят за играта и да им вдъхнат кураж за още една победа - най-важната.

Принцесата не пропусна да опита и любимата напитка на всеки спортен фен - бира. Но тази беше по-специална, директно от родината й, предава People.

Принцеса Шарлийн и признанията й след пътуването до Южна Африка

Кое е най-важното за принцеса Шарлийн

Намеква ли нещо на принц Алберт

Преди месец кралската двойка изгледа на живо и предишния мач на Южна Африка и Швейцария. Затова сме сигурни, че няма да пропусне и финала срещу Нова Зеландия този уикенд отново във френската столица. А принцеса Шарлийн, която е запален фен на спорта, не само гледа, но и подкрепя. Всяка година тя организира турнира за деца St. Devote в Монако.