Принцеса Йожени отваря нова, вълнуваща страница в личния си живот. Внучката на кралица Елизабет ще разделя времето си между Обединеното кралство и Португалия, след като съпругът ѝ Джак Бруксбанк получи нова работа в държавата, разположена на Пиренейския полуостров.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще отседнат ли при принцеса Йожени за Платинения юбилей на кралицата

Кой подготвя изненада за Хари и Меган

Къде ще се завърнат двамата за Платинения юбилей на кралицата

Джак, за когото Йожени се омъжи през 2018 г. и от когото има едногодишен син, ще работи в сферата на недвижимите имоти за един от бизнес партньорите на холивудския актьор Джордж Клуни.

Понастоящем, 32-годишната принцеса заема позицията на главен мениджър на лондонската художествена галерия Hauser & Wirth.

Но и преди това Йожени е живяла и се е реализирала професионално извън Обединеното кралство. Тя прекара две години в Ню Йорк, докато работи като специалист в онлайн аукционна къща. Подобно на по-голямата си сестра - принцеса Беатрис, която също неведнъж през годините е разделяла времето си между Ню Йорк и Лондон.

Принцеса Йожени и съпругът ѝ Джак живееха няколко години в Ivy Cottage, в Кенсингтънския дворец в Лондон, Но преди около година се нанесоха в Frogmore Cottage в Уиндзор - домът на принц Хари и Меган Маркъл. Това е още едно доказателство колко близки са двамата братовчеди - Хари и Йожени, пише People.

Източници, близки до кралското семейство, твърдят, че Йожени и Хари винаги са били много повече от "просто близки роднини и братовчеди". Те са нещо повече - най-близки приятели. От всички внуци на кралица Елизабет, двамата имат "най-естествената връзка".

Принцеса Йожени, Джак Бруксбанк и близките отношенията между принцесата и принц Хари

Щастлива ли е принцеса Йожени в брака си

И в какви отношения е с принц Хари и Меган Маркъл

През февруари, тази година, принцеса Йожени и съпругът ѝ Джак посетиха принц Хари и Меган Маркъл в Калифорния.