Принц Хари и Меган Маркъл официално потвърдиха, че ще бъдат в Англия за тържествата по повод платинения юбилей на кралицата през юни месец. И докато доста хора очакват пикантни случки покрай завръщането на аутсайдерите, една от последните новини е точно обратното.

Снимка 573746

Източник: GettyImages

Принцеса Йожени ще приюти братовчед си с цялото му семейство в дома си в Уиндзор.

Хари, Меган, Арчи и Лилибет ще могат да останат за целия си престой във Фрогмор Котидж - имението, в което живее Йожени, съпругът и Джак Бруксбанк и синът им Огъст. По-любопитното е, че Фрогмор все още технически се води дом на херцозите Съсекс.

Снимка 567925

Източник: GettyImages

Хари, Мегън и невръстния Арчи живееха именно там преди да решат да заменят Великобритания със САЩ като свой постоянен дом. От The Sun ни припомнят, че принц Хари отседна там и погребението на принц Филип през април миналата година.

Хари и Йожени през 2012 г.

Източник: GettyImages

Хари и Йожени през 2012 г.

Разбира се, не трябва да забравяме и близките отношения на Хари с Йожени - през годините братовчедите демонстрират близост и приятелство, което - да го кажем направо, не е нещо, с което английското кралско семейство се слави.

Принцеса Йожени, Джак Бруксбанк и близките отношенията между принцесата и принц Хари

Щастлива ли е принцеса Йожени в брака си

И в какви отношения е с принц Хари и Меган Маркъл

Още през лятото на миналата година The Sun цитира неназован източник, близък до фамилията, според който дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън може да се превърне в миротвореца между "изгнаниците" Хари и Мегън и роднините им на Острова. Дали това е така само времето ще покаже.