Миналата седмица от Бъкингамския дворец официално съобщиха, че принцеса Йожени и Джак Бруксбанк очакват бебе в началото на 2021 г.

Принцеса Йожени, Джак Брууксбанк и новината за първото им дете

Ново бебе в кралския двор

Кога да чакаме щастливото събитие

Принцесата, която е дъщеря на кралския син принц Андрю и бившата му съпруга Сара, херцогиня на Йорк, се омъжи през 2018 г. след осемгодишна връзка с Джак Бруксбанк. А кралската сватба, както се очаква, приличаше на тези от приказките.

Принцесата също сподели щастливата новина за очакваното бебе. Направи го в своя  профил в Instagram със снимка на нейните ръце и тези на Джак, държащи чифт бебешки обувки. Към нея тя написа: "Джак и аз сме толкова развълнувани за началото на 2021 г."

Принцеса Йожени обаче не иска нейното дете да има благородническа титла. Според съобщението бъдещите родители не искат синът или дъщеря им да имат никаква благородническа титла, следвайки стъпките на принц Хари и Меган.

View this post on Instagram

on

"Дори и кралицата да им предложи титлата като подарък, желанието на Йожени и Джак не е детето им да носи титла. Йожени знае, че титлата може да е както благословия, така и проклятие и тя и Джак искат детето им да живее обикновен живот и да изкарва само прехраната си. Титлите нямат значение за Джак и Йожени, те искат само здраво и щастливо дете", каза пожелал анонимност източник пред Vanity Fair, цитиран от Contact Music.