Наскоро се заговори, че принц Хари и Меган Маркъл планират скорошното си връщане на Острова, а надеждите им са да успеят да го съчетаят с така желаното от тях кръщене на дъщеря им Лилибет в замъка Уиндзор.

Принц Хари, Меган Маркъл и жестът на Тейлър Суифт при посещението им в Ню Йорк

Жестът на Тейлър Суифт към Хари и Меган

На това му се казва истински приятел

Засега обаче няма индикации, че и този път ще им се получи номерът. По-скоро обратното - в кралското семейство са възмутени от това, че имат очи, с които да поискат подобен пореден жест от кралицата.

Да, Елизабет Втора все още не е виждала внучка си Лилибет на живо, но да позволи кръщенето й в параклиса Сейнт Джордж някои ще приемат като знак, че много лесно е преглътнала обидата от Мегзит. Но пък от друга страна принц Хари е роден престолонаследник, въпреки че впоследствие сам се отказа от правата и задълженията си.

Снимка 547663

Източник: GettyImages

А ако питаме принц Уилям, подобно кръщене със сигурност не бива да се състои. Според кралския кореспондент на NBC Нийл Шон херцогът на Кеймбридж е изказал пълното си несъгласие да организира и да бъде домакин на събитието. А това е спряло изцяло дискусията в кралския двор дали то ще се състои или не.

Принц Уилям е абсолютно категоричен, че кръщенето не е подходящ повод за разтопяване на ледовете с Хари и Меган, а случването му може само още повече да обтегне обстановката, предава Marie Claire.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз, Камила Паркър и появата им на световната премиера на "Смъртта може да почака"

Кейт в целия си блясък на премиерата на "Смъртта може да почака"

Звездата на вечерта

Освен това, бъдещият крал няма никакво намерение отново да играе циркове и да се преструва, че всичко между него и по-малкият му брат е наред. А когато в картинката включим и Меган, изглежда още по-немислимо това кръщене някога да се случи. Но, все пак, изненади от кралския двор сме виждали много и по-добре да изчакаме, за да разберем окончателното решение.