Вчера, 28 септември, в Royal Albert Hall в Лондон бе световната премиера на "Смъртта може да почака" - 25-ят филм от поредицата за Джеймс Бонд. Пандемията отложи събитието на няколко пъти, но сега то бе по-бляскаво от всякога.

Даниел Крейг, „Смъртта може да почака“ и прощалната реч на Крейг с героя му Джеймс Бонд

Кое разплака Даниел Крейг

Актьорът сваля смокинга на Джеймс Бонд

В звездата на вечерта обаче се превърна не Даниел Крейг, а Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж бе сред специалните гости заедно със своя съпруг принц Уилям, както и принц Чарлз и Камила Паркър.

Кралската четворка пристигна на червения килим в прекрасно настроение. Очевидно светските събития са им липсвали много - най-вече на Мидълтън, която отдавна не сме виждали в целия й блясък.

Снимка 548263

Източник: GettyImages

Е, сега тя ни напомни защо толкова много я харесваме и защо е любимката в кралския двор. За премиерата херцогинята избра прекрасна рокля на Jenny Packham - златна и много блестяща, точно както подобава на една кралска особа.

Снимка 548260

Източник: GettyImages

Допълнение към тоалета са златни обеци, които се открояват на фона на прибраната на стилен кок коса на Кейт. Това, което ни направи впечатление е, че в ръцете й не видяхме малка чантичка, каквато принципно винаги е част от цялостната й визия.

Снимка 548269

Източник: GettyImages

Принцовете Уилям и Чарлз заложиха на класически елегантни костюми в черно и бяло, а Камила Паркър също бе в тон с бляскавата линия на Мидълтън, но избра тоалет в светлосиньо с избродирани камъчета.

Снимка 548264

Източник: GettyImages

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разговаряха лично със звездите на филма, като Даниел Крейг не пропусна да направи комплимент на Кейт колко прекрасно изглежда.

Снимка 548265

Източник: GettyImages

Принц Уилям пък си размени няколко шеги с Били Айлиш и след това всички заедно изгледаха със сигурност най-дългоочаквания филм за Джеймс Бонд.